TIPS OM DE JUISTE PONSZAK VOOR U TE KOPEN

Er worden veel sporten beoefend door mensen over de hele wereld. Onder dergelijke sporten is er boksen, een sport waar velen van houden.

Voor een aspirant-bokser, mixed martial artists of vechter in training is er geen belangrijkere uitrusting dan de bokszak. Bokszakken dienen als oefendoelen om u te helpen bij het ontwikkelen en perfectioneren van uw stoot- en traptechnieken.

Net als de rest van de sportuitrusting, moet de bokszak van hoge kwaliteit zijn die voldoet aan je atletische doelen. Het is noodzakelijk om te begrijpen dat de stijl, maat en materiaal dat u nodig heeft essentieel is voor uw training.

Tips om de juiste bokszak te kopen

De belangrijkste overwegingen voor het kiezen van een bokszakmaat zijn afhankelijk van de leeftijd en het formaat van de jager. Bokszakken zijn er in maten variërend van 2,5 voet tot 6 voet en gewichten variërend van 60 pond tot 150 plus pond.

De algemene regel voor het formaat van de zware tas voor volwassenen is dat deze ongeveer de helft van uw gewicht moet zijn. Het volgende dat u moet overwegen, is voldoende weerstand en stabiliteit, d.w.z. de zak klapt niet wild in elke richting elke keer dat u een stoot slaat.

1. Oppervlaktemateriaal van bokszakken

Bokszakken zijn gemaakt van leer of synthetisch materiaal, zoals vinyl of plastic. Leren bokszakken zijn het meest traditioneel omdat ze ongelooflijk duurzaam en comfortabel zijn, en niet te vergeten klassiek qua esthetiek.

Leer is vaak duurder dan door de mens gemaakte materialen. Veel bokszakmerken gebruiken een synthetisch leer dat hetzelfde gevoel geeft als leer zonder de hoge kosten.

2. Vulmateriaal bokszak

Waar het bij de selectie van de bokszak om gaat, is de vulling, d.w.z. wat zit er in de zak? Het slechte bepaalt de stevigheid, het comfort, het gewicht en zelfs de kosten van je bokszak.

De meest populaire vullers voor bokszakken zijn:

Zand: Zand is de beste optie voor mensen die maximaal gewicht in hun bokszak willen. Gemakkelijk te vullen en veroorzaakt geen grote puinhoop als het lekt.

Water: Met water gevulde zware tassen zijn handig omdat de meesten van ons altijd water in de buurt hebben. Ze zijn betrouwbaar, betrouwbaar en veiliger om te slaan.

Lucht: wordt vaak gebruikt in speedbags en double-end bags; de lucht is een goedkope en handige vulstof voor degenen die een lichtere optie nodig hebben.

Textiel: De textielvullingen zijn goed voor toepassingen waarbij u spierspanning op de pols, ellebogen en schouders wilt verminderen.

Gevolgtrekking:

Winkelen voor bokszakken en vechtuitrusting kan in het algemeen een zware taak zijn. Met zoveel opties beschikbaar. het kost wat tijd en moeite om een ​​bokszak uit te zoeken die perfect bij jou of je klanten past. Hier hebben we de tips genoemd om de juiste bokszak voor jou te vinden.

Comments