TOP BOKSZAK TRAININGEN VAN JE LEVEN

Een klassiek en succesvol voorbereidingstool voor boksers is de zware tas, ook wel bokszak genoemd. Dit beproefde apparaat heeft veel ringkampioenen beïnvloed en blijft een integraal onderdeel van elke boksworkshop.

Hoewel een kans om stoten en trappen te oefenen het meest voor de hand liggende voordeel van de zware tas is, biedt het verschillende andere voordelen waarvan u zich misschien niet bewust bent. Trainingen op zware tassen verbeteren de techniek, verhogen de kracht en kracht, creëren een betere balans en coördinatie en minimaliseren stress. Om deze redenen zijn trainingen met zware tassen niet alleen ideaal voor professionals, maar voor iedereen die zijn fysieke gezondheid wil ontwikkelen.

Hier zijn de beste trainingen voor bokszakken die u moet volgen om in vorm te zijn: 

 Schaduw boxen:

Foster stelt stootsequenties voor om op te warmen. Zoek een spiegel en probeer met je gezicht en lichaam op het doel te blijven. "Handhaaf een bokshouding: voeten verspringend, voet niet-dominant naar voren, knieën gebogen, handen opgetild." Houd licht op je tenen en beweeg in een halve cirkel en gooi snelle stoten uit (een van de vier combinaties die hier worden getoond). Nog drie minuten. Een minuut om te rusten. Herhaal, deze keer met dumbbells ter waarde van drie pond. Nog een minuut om uit te rusten. Houd dumbbells van 5 pond vast in de laatste ronde. 

• Zwaar werk:

Het slaan van een zware tas verhoogt het uithoudingsvermogen en de kracht terwijl "alle schouders, buik, rug, armen en benen worden versterkt", zegt Foster. Draag een paar bokshandschoenen en doe een ronde van drie minuten stoten, waarbij je de kist draait om kracht te produceren en stoten terug te slaan terwijl ze door elke stoot landen. Stoot en blijf dan niet staan. Foster zegt "dans met de zak", stoot in een serie - jabs, kruisen, hooks - gaat terug om te genezen en dan onmiddellijk weer stoten. Een minuut rust na de ronde van drie minuten. Herhaal het twee keer. 

•Arme jongen:

Elk deelnemend individu zal tijdens deze oefening zo hard mogelijk in de zak slaan, zo snel als ze kunnen, zo lang als ze kunnen, en vervolgens uitstappen zodat de volgende deelnemer kan instappen en hetzelfde kan doen. Op een eenvoudig fitnessniveau zou je deze oefening ongeveer vijf minuten doen met 3-4 mensen op een tas, terwijl je op een competitief niveau wel 15 minuten zou kunnen slaan. 

Gevolgtrekking:

Er zijn veel bokszakken op de markt, maar de juiste bokszak maakt uw trainingen succesvol. Legend Sports biedt sportaccessoires van de beste kwaliteit, zoals bokshandschoenen, bokszakken, fitnessuitrusting en nog veel meer.Workouts met zware tassen zijn Legend Sports en ze vormen een groot deel van fitness, maar niet het enige. Door u te helpen bij het opstellen van fitnessplannen die u naar uw doelen zullen brengen, zal uw coach u helpen uw boksvaardigheden te verbeteren en een intense cardiosessie te hebben.

Comments